Sztárok

Lagzi Lajcsi visszatért a képernyőre

Új, önálló műsorral jelentkezik a Dáridó egykori házigazdája. Lagzi Lajcsi a Sláger TV-n tér vissza, sztárok társaságában.

Lagzi Lajcsi vadonatúj műsora április 19-én debütál a Sláger TV-n, és minden vasárnap jelentkezik majd. Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei – Várhegyi Lucas Palmira és Peter Sramek, valamint olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Mészáros Árpád Zsolt és az Irigy Hónaljmirigy. “Jó érzékem van a tehetségek felkutatásához, Mága Zoltán, Havasi Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is nálam szerepeltek először televízióban. A műsorban láthatunk majd olyan hosszú ideje népszerű előadókat, akik az én műsoraimban tűntek fel, de ifjú zenészeket is bemutatok. A tehetségkutatók nem adnak hosszú távú lehetőségeket a fiataloknak, én azonban baráti jobbot nyújtok nekik”mondta Lagzi Lajcsi.

“Az inspirál a leginkább, hogy ebben a műsorban megmutathatom a valódi személyiségemet és a vendégek is szabadon kibontakozhatnak” – tette hozzá a házigazda, aki a később adások során Szulák Andreával is énekel majd duettet. “Lajcsival több mint húszéves ismeretség fűz össze, a korábbi műsoraiban is gyakran léptem fel vendégként. Mindig szeretet és tisztelet jellemezte a kapcsolatunkat, sok kedves pillanatban volt részünk a forgatások alatt. Az egyik legszebb emlékem, hogy az esküvőmre őt kaptam nászajándékul egy kedves barátunktól, hogy muzsikáljon nekünk, de ebből persze sokkal inkább közös evés-ivás, mókázás lett”árulta el Szulák Andrea.

Galériánkra kattintva megnézhetsz néhány képet arról, milyen lesz az első adás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top