Sztárok

Fotó: így fog kinézni Katalin hercegné kislánya

A brit sajtó már készültségben várja Katalin hercegné második gyermekének születését, akiről egyelőre nem tudjuk, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány, bár a fogadóirodákban jelenleg arra tesznek többen tétet, hogy ezúttal kislánnyal bővül a királyi família. Éppen ezért az egyik brit közvélemény-kutató cég elkészítette a kis hercegnő lehetséges képmását.

Az utca népét hívta segítségül a Research Bods, a kérdezetteknek egy több kérdésből álló kutatást kellett kitölteniük. Minden kérdés a jövendő trónörökös külső jegyeire vonatkozott: milyen színű lesz a szeme, a haja és a többi. A végeredmény szerint pedig az alattvalók egy tüneményes, kerek pofijú, hatalmas kék szemű, barna hajú kislány mielőbbi érkezésében bíznak.

Fotó: Research Bods
Fotó: Research Bods

A sajtó munkatársai egyébként már letáboroztak a kórház előtt, ahol Katalin hercegné világra hozza majd második gyermekét. A St. Mary’s Kórház előtt rendőrök állnak, a kórház utcájának pedig már mindkét végét lezárták. Bár a szülés hivatalos dátuma április 25-e, igazából bármelyik nap bejelenthetik, hogy Katalin hercegné megszülte első gyermeke, György herceg kishúgát vagy kisöccsét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top