Sztárok

David Hasselhoff új videoklipjében minden benne van, amiért szeretjük David Hasselhoffot

David Hasselhoff új videoklipjében tényleg minden benne van, amiért szeretjük őt: egy kis nyolcvanas évek, egy kis bundesliga séró, menő sportkocsik, náci katonákat szétkungfuzó bőrkabátos karate kölyök, elképesztő mennyiségű barokkos túlzásnak is csak enyhén szólva nevezhető momentum és hát a Mester maga: David Hasselhoff, aki olyan spárgával büntet, hogy Jean Claude Van Damme ezek után kivonhatja a forgalomból az összes verekedős filmjét. Végignézni kötelező!

Elöljáróban annyit érdemes még tudni David Hasselhoff True Survivor című (Igazi túlélő – hát mennyire erőteljes már ez is!) videoklipjéről, hogy a Kung Fury című trash remekműhöz készült. A történet szerint Kung Fury egyik jó barátját megölte a kung-fu nagymester, Adolf Hitler alias Kung Führer. Ezért Kung Fury visszamegy az időben, hogy végezzen a gyilkossal, és leszámoljon az egész Náci Birodalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top