Sztárok

Folytatódik a sztárdömping Budapesten – ők lesznek a következők

Egyre több világsztár forgat Budapesten, és a lista folyamatosan bővül, Andy Vajna elárulta a részleteket is.

Igazi sztárdömping van Budapesten, Tom Hanks, Ron Howard (akit a filmakadémia az Egy csodálatos elme ragyogása című filmjéért Oscar-díjjal jutalmazott) A mindenség elméletéből ismert Felicity Jones és Antonio Banderas is a magyar fővárosban tartózkodik.

A Gre­sham-palota előtt  Andy Vajna is feltűnt. “Ron Howardhoz érkeztem egy rövid megbeszélésre, Tom Hanksszel még nem találkoztam, de már beszéltünk telefonon, huszonöt éve ismerem, nagyon kedves ember, jópofa figura, nagy izgalommal várom a Da Vinci-kódot” – nyilatkozta a Borsnak Vajna, aki azt is elárulta, Antonio Banderas egy olasz tészta reklámfilmforgatása miatt tartózkodik a városban. Sőt az is kiderült, a Budapestre látogató világsztárok listája itt még nem ér véget. “Nemsokára Matt Damon is jön vissza még forgatni, Tom Cruise-zal szintén tárgyalunk, szeretnénk, ha ő is nálunk dolgozna, egyelőre azonban még nem született megállapodás. Európában mi vagyunk a legnagyobbak, mindenki nálunk szeretne forgatni, gyönyörű helyszíneink vannak és a feltételek is nagyon jók Magyarországon” – mondta el Andy Vajna.

Folytatódik a sztárdömping Budapesten - ők lesznek a következők

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top