Sztárok

Oszvald Marika élete legnagyobb kihívása előtt áll

Nem éppen testhezálló feladatot kapott Oszvald Marika, de némi gondolkodás után úgy döntött, belevág...

A bohókás szubrett egy erőszakos, smucig, önző és exhibicionista karakter bőrébe bújik, Oszvald Marikát felkérték ugyanis, hogy játssza el Csehov Sirályának Arkagyináját. Ez azért is nagy váltás a számára, mert még sohasem játszott prózai szerepet.

“Meglepődtem, amikor egykori tanítványon, Fehér Balázs Benő felkért a szerepre, először nem is értettem, miért engem akar. Arkagyina egy díva, én pedig egy ugribugri mitugrász vagyok. Időt kértem, de rá kellett jönnöm. Arkagyina nem is áll olyan messze tőlem. Ő egy önző színésznő, és bár én nem vagyok ilyen, a szakmából nagyon is ismerem ezt a karaktert, és kalandvágyó is vagyok. A pályám legnagyobb kihívásának tekintem ezt a szerepet” – mondta a Borsnak a mindig vidám Oszvald Marika, aki nagyon bízik a rendezőben, és még arra is felhatalmazta, szükség esetén bármikor felkérhet helyette valaki mást.

“Ahogy Marika létezik a színpadon, az egyfajta Arkagyina értelmezés, ezért tökéletes a szerepre…” – indokolta döntését Fehér Balázs Benő, az Átrium Film-Színházban május végén bemutatásra kerülő darab rendezője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top