Sztárok

Liptai Claudia meglepő helyről jelentkezett

Liptai Claudia beindult. A színésznő-műsorvezető új, nagy kihívás elé állította magát.

Liptai Claudia olyan ember, aki nemcsak tervez, hanem meg is valósítja álmait. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a TV2 színésznője elhatározta, cukrász szeretne lenni, és kiderült egyáltalán nem a levegőbe beszélt. Liptai Claudia most az iskolapadból jelentkezett be, hiszen tényleg megkezdte a tanulmányait a Dobos C. József Vendéglátóipari szakképző iskolában. “Szerintem az emberek negyvenéves koruk körül már tisztán látják, mik szerettek volna lenni, vagy mivel tudnák még jobban színesíteni az életüket. Én szeretnék még tanulni, és végre nem az a nyomorult, magát butának érző diák leszek, mint tizenévesen, hanem valami olyasmit csinálok majd, ami tényleg érdekel, és ezt véghezviszem” – mesélt terveiről korábban a Kasza! showban.

Ám nem ez az egyetlen izgalmas projektje Liptai Claudiának. A színésznő hamarosan nőknek szóló klubot indít, ahol rajongói találkozhatnak és beszélgethetnek vele. A TV2 műsorvezetője már megtalálta a megfelelő helyszínt ehhez, és azt ígéri, június elején sor kerül az első klubdélutánra.

Újra iskolába járok! Nagyon izgultam az első órákon, különös érzés megint diáknak lenni. De ha minden jól megy egy év mú…

Posted by Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal on Wednesday, April 15, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top