Sztárok

Istenes Bencének nagy tervei vannak

Istenes Bence az elmúlt időben nagy világjáró lett, ám már nem sok ideje maradt a pihenésre és utazgatásra. Az RTL Klub műsorvezetője elárulta, a tévézés mellett valami másba is szeretne belevágni.

Istenes Bencével nagyon szokatlan helyzetben, a FessNeki studiójában találkoztunk, ahol egy világhírű festményt alkotott újra. “Nagyon béna vagyok az ilyen dolgokban, a fényképezés jobban megy nekem”kezdte Istenes Bence, miközben vad ecsetvonásokkal mosolygós arcot rajzolt Gustav Klimt egyik nőalakjára. “Azt gondolom, a fényképezéshez van is affinitásom, szeretem az olyan képeket, amik valóban egy pillanatot örökítenek meg”  – mesélte a RTL műsorvezetője, aki pár hete tért vissza ázsiai nyaralásából.

Istenes Bencének nagy tervei vannak

“Az elmúlt évben nagyon sokat dolgoztam, szinte semmire nem volt időm, így kellett már ez a kis lazítás”folytatta Istenes Bence, aki azt is hozzátette, már nem sokáig tart ez az időszak. “Még nem árulhatok el semmi konkrétumot a jövőről, csak annyit mondhatok, már megkezdődtek az új munkám előkészületei. A tévézésen kívül más tervem is van. Szeretnék újra rádiózni. Nem reggeli műsorban gondolkozom, mert az nem összeegyeztethető a többi munkámmal, de hiányzik a rádió, mert nagyon megszerettem” – beszélt jövőbeni terveiről Istenes Bence, aki korábban a Music FM-en vezetett műsort.

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen fotókat csinált Istenes Bence Costa Ricán és Thaiföldön.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top