TV-sztárok

Meglepő videó került elő Puzsér Róbertről és Benkő Dánielről

Benkő Dániel egy régebbi felvételt juttatott el a Bors szerkesztőségébe. A videón Puzsér Róbert interjút próbál készíteni vele, de komoly vita alakul ki.

A problémákat az okozta, hogy Puzsér Róbert és Benkő Dániel nem tudnak megegyezni a sztárság fogalmáról.

“A videó közreadásával szeretném Puzsér Róbert szemét felnyitni, hogy van mersze médiaszemélyiségnek nevezni magát, ha szórakozni nem nagyon lehet rajta, csak sírni. A felvétel bizonyíték arra, hogy Puzséron már akkor sem lehetett nevetni, amikor még képernyőre sem került, kikacagni legfeljebb” – nyilatkozta Benkő Dániel, aki, elmondása szerint, korábban segíteni akart Puzsérnak. Mielőtt Puzsér Róbert elkezdte volna a pályáját, felkeresett, hogy ingyen és bérmentve segítsek neki, és legyek partnere egy beszélgetős műsorban. Szívesen elvállaltam, mert mindig támogatom a fiatal generációt. Azonban már a beszélgetésünk elején elszaladt vele a ló, ahogy felül akart kerekedni rajtam mint riportalanyon, és belekötött a gondolataimba. Helyre kellett tennem a palit…” – folytatta Benkő, de természetesen Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül a dolgot.

“Nem igazán érdekel Benkő véleménye, és visszautasítom, hogy a tanítványa volnék. Még a felvetés is ijesztő. Úgy gondolom, hogy Kiszel Tünde és Fekete Pákó a Benkő Akadémia növendékei, úgyhogy ezt a kevéssé hízelgő címet tisztelettel átengedném nekik. Egyébként ez a felvétel négy-öt éve készült, egy műsor pilotja volt, amely végül nem valósult meg” – nyilatkozta a lapnak.

Az ominózus videót megnézheted a Bors oldalán.

Meglepő videó került elő Puzsér Róbertről és Benkő Dánielről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top