Sztárok

Zalatnay Cini több évtizedes titokról rántotta le a leplet

Megdöbbentő oka van, miért nem tudott befutni Londonban Zalatnay Sarolta.

Az 1967-es Táncdalfesztivál után Zalatnay Sarolta két évig élvezhette azt, amit annak idején nem sokan: Londonban építhette a karrierjét. Három kislemezt készített, világsztárokkal találkozott, tévéshow-kban vendégeskedett. Végül pont az akkori ismertsége miatt nem érhetett el külföldön nagyobb sikereket. Történt ugyanis, hogy felkérték, játsszon el egy angolul kelet-európai akcentussal beszélő énekesnőt a Csak kétszer élsz című James Bond filmben. Erre azonban itthon határozottan nemet mondtak, választás elé állítva a 22 éves Cinit: ha elvállalja a politikai szempontból roppant kényes szerepet, nem térhet többé haza – derül ki az RTL Klubon kedd este futó XXI. század aktuális adásából.

“Én akkor nem hazafiságból jöttem haza, hanem egyszerűen az anyám hiányzott, az itthoni sztárságom hiányzott, a zenekarok, akikkel én dolgoztam, a srácok, a hazai környezetem” – idéz a Blikk Zalatnay Sarolta nyilatkozatából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top