Sztárok

Tom Hanks feleségének leoperálták a melleit

Tom Hanks felesége, Rita Wilson a People magazinnak küldött hivatalos közleményben jelentette be, múlt héten eltávolíttatta melleit, miután mellrákot diagnosztizáltak nála.

“Múlt héten, a férjem támogatása mellett, a családom és a barátaim óvó szeretetével és támogatásával dupla masztektómián és helyreállító műtéten estem át, miután mellrákot diagnosztizáltak nálam. Jól vagyok, és teljen fel fogok épülni. Honnan tudom? Szerencsére időben észrevették a betegségemet, kiváló orvosaim vannak, és másodvéleményt is kértem magamnak” – áll Rita Wilson megrendítő közleményében. Tom Hanks felesége részletesen beszámol a diagnózisról és arról, hogy a biopszia nem mutatta ki a rákot. Végül egy barátja javasolta – és a saját belső hangja is azt súgta –, hogy kérjen másodvéleményt. “Azért osztom meg ezt az emberekkel, hogy mindenki tanuljon az én esetemből, és legyen tisztában azzal, hogy a másodvélemény kritikus az egészséged szempontjából. Nincs vesztenivalód azzal, ha egy másik orvos véleményét is kikéred, ellenben több szem többet lát. A korai felismerés a kulcs!”

Tom Hanks feleségének leoperálták a melleit

Tom Hanks, aki a napokban érkezett Magyarországra legújabb filmje munkálatainak előkészületei miatt, végig felesége mellett volt a bajban. “Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen szerető és támogató férjem, családom, barátaim és doktoraim vannak. Minden nappal jobban és jobban vagyok” – tudatta rajongóival a színésznő.

Nem ő az első hollywoodi híresség, aki a nyilvánosság előtt vállalta, hogy a gyógyulás érdekében levetette melleit. Néhány éve, az akkor harmincas éveiben járó Christina Applegate-ről derült ki, hogy mellrákja van, és gondolkodás nélkül kés alá feküdt. Angelina Jolie pedig, miután kiderült, hogy kimutatták nála a rákra való hajlamot, nemcsak melleit, de nemrégiben petefészkeit is kivetette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top