Sztárok

Visszaszámlálás: György herceggel csúszdázik a 9 hónapos terhes Katalin hercegnő

Elképesztően aranyos, ám titokban készült fotókat közölt az egyik ausztrál magazin a kilenc hónaposan fiával csúszdázó Katalin hercegnéről. A visszaszámlálás már elindult, Londonban minden Katalin és Vilmos második gyermekének érkezéséről szól.

Katalin hercegné két héttel ezelőtt vonult vissza a nyilvánosságtól, de nem Londonban, a Kensington-palotában várja a nagy napot, hanem Kelet-Angliában, Amner Hall nevű vidéki rezidenciáján. Mégpedig kisfiával, György herceggel. A minap innen ruccantak át a közeli Snettisham Parkba, ahol a kilenc hónapos kismama a fiával játszott. Szalmabálákra másztak fel, csúszdáztak, és míg Katalin csevegett a többi kismamával, György herceg más csemetékkel játszhatott.

Van még idő a szülésig, egybehangzó brit lapértesülések szerint a cambridge-i hercegné április 25-re (ez egy szombati nap) van kiírva. Bár úgy tervezi, napokkal korábban visszatér Londonba, de ha mégis korábban jelentkeznének a szülési fájdalmak, akkor sincs baj. Már most a királynő sandringhami kastélya parkjában, azaz Amner Halltól egy kőhajításnyira várakozik a királyi flotta egyik vörös helikoptere, hogy sürgős esetben a fővárosba szállítsa a hercegnét.

Megnézem
Összes kép (1)

Londonban már készülnek

Kolléganőnk a hétvégét Londonban töltötte, beszámolója szerint bő 10 nappal a szülés előtt, már ott sorakoznak a fekete kordonok a St. Mary Kórház előtt. Itt adott életet első gyermekének Katalin hercegné, és itt születik meg a második csemete is.

Visszaszámlálás: György herceggel csúszdázik a 9 hónapos Katalin hercegnő

A kórház közelében lévő utcákat már körbetáblázták, több helyen nem lehet megállni, viszont dupla annyi helyet kerítettek el idén az újságíróknak, mint György herceg születésénél.

Őrök a kórház előtt 2013-ban
Őrök a kórház előtt 2013-ban

Csakúgy, mint két évvel ezelőtt, Katalin hercegné természetes szülést tervez. 2013-ban, már 24 órával a szülést követően elhagyta a kórházat.

Visszaszámlálás: György herceggel csúszdázik a 9 hónapos Katalin hercegnő

Hogyan jelentik be a hírt?

Először a dédnagymama, II. Erzsébet királynő tudja meg a hírt, ezt követően szólnak az újszülött érkezéséről a királyi család többi tagjának, valamint a Middleton nagyszülőknek is. Ezután a Clarence House hivatalos Twitter-oldalán kommunikálják majd, hogy megszületett a kisbaba.

Visszaszámlálás: György herceggel csúszdázik a 9 hónapos Katalin hercegnő

Majd a hagyományoknak megfelelően egy táblán teszik közzé az örömhírt a Buckingham Palota udvarán.

Visszaszámlálás: György herceggel csúszdázik a 9 hónapos Katalin hercegnő

Katalin és Vilmos második gyermeke (attól függetlenül, hogy lány, vagy fiú), a negyedik lesz a trónöröklési sorban, Károly herceg, Vilmos herceg, és testvére György herceg után. Ez azt jelenti, hogy Harry herceg immár az ötödik helyre “csúszik” vissza.

 

Ha Vilmos és Katalin második gyermeke kislány lesz, akkor vélhetőleg az Aliz (Alice) nevet kapja, legalábbis erre fogadnak a legtöbben Angliában, közvetlenül ezután jön az Erzsébet, a Sarolta és a Viktória. Ha a gyermek kisfiú lesz, akkor vélhetőleg az Artúr vagy a Fülöp nevet kapja.

A képek a New Idea magazinban jelentek meg. Forrás: https://www.facebook.com/The.British.Monarchy.Heir

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top