Sztárok

Éden Hotel: duplán kidobták Ádámot

Aranypart, azaz már Éden Ádám életét most dupla dráma árnyékolja be. A srác nemcsak kiesett az Éden Hotelből, de szerelmi élete sem alakul fényesen.

Őrület! Ismét szakított Melanie és Ádám. Ám ez alkalommal nem a kamerák kereszttüzében került sor erre megrázó fordulatra, ami minket kevéssé, Aranypart Ádámot azonban annál jobban meglepte. Melanie-val sajnos szakítottunk, vagyis ő szakított velem. Erről nem nagyon szeretnék bővebben beszélni, mert nyomja a szívemet, és ha erre gondolok, nagyon fáj” – mesélte szomorúan Aranypart Ádám, aki nemcsak barátnőjét veszítette el, hanem az esélyt is arra, hogy megnyerje a TV2 taktikai realityjének fődíját. “Egyáltalán nem lepett meg, hogy én estem ki, sőt még számítottam is rá. Nem véletlenül szedtem össze még a hasgörgőmet is a kiesésem napján” – tudtuk meg Ádámtól, aki reméljük, egyszer azt is elárulja, hogy mi az a hasgörgő, és hogyan kell használni, nem is beszélve arról, miért olyan fontos azt hamar elpakolni.

Éden Hotel: nem találod ki, mi történt Ádámmal

Ám a csapások ellenére a jövőre pozitívan tekint az Éden Hotel egykori játékosa. “Idén volt 10 éve, hogy elkezdtem rappelni, azaz a könnyűzenével foglalkozni. A korábbi műsor után kijöttünk egy másik szereplővel közösen egy olyan dallal, aminek a címe az egyik ottani nagy szlogenünk volt: »Fröcsögjön.« A megjelenés után a zenecsatorna egyből elkezdte játszani ezt a dalt, ami nagyon rövid idő alatt a slágerlisták első helyére ugrott, és több mint három hétig ott maradt. A továbbiakban is a zenei karrieremmel szeretnék foglalkozni, de emellett nagyon érdekel a műsorvezetés és a színészkedés is. Még kiskoromban rengeteg játékfilmben és reklámban szerepeltem, például Geszti Péter rendezésében készült Pál utcai fiúkban egy vörösingest játszottam” – árult el magáról olyan infót Aranypart Ádám, amin mi is őszintén meglepődtünk.

A videóra kattintva meghallgathatod Aranypart Ádám egyik örökzöld slágerét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top