Sztárok

Schobert Norbi fejtette meg Rubint Réka titokzatos betegségét

Rubint Rékának egy szemprobléma miatt nemrég kórházba kellett mennie, ahol teljes kivizsgáláson esett át. Az orvosok nem találták meg a tünetek okát, férje, Norbi azonban igen.

Rubint Réka szeme alatt hónapokkal ezelőtt jelent meg egy ödéma, ami sehogy sem akart elmúlni. Ezért Schobert Norbi felesége végül úgy döntött, orvos segítségét kéri. A kórházban azonban nem tudtak választ adni a rejtélyes jelenségre. Rubint Rékát ugyanis teljesen kivizsgálták, ám semmilyen szervi problémát nem találtak nála. Végül Norbi érkezett felesége segítségére, aki felvetette: talán Rubint Réka kontaktlencséje okozza a problémát. Ezt követően Réka szemüvegre váltott néhány napra, és egy szemészt is felkeresett, aki megállapította, Norbinak igaza volt, kontaktlencsét kell váltania.

Kényszer “szüli” a divatot????Hònapokkal ezelőtt a szemeim alatt jelentkezett egy addig számomra ismeretlen “jel”: kariká…

Posted by Rubint Réka oldala on Friday, April 10, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top