Sztárok

Kapócs Zsóka elárulta, mikor költözik Amerikába

Kapócs Zsóka februárban jelentette be, hogy elhagyja Magyarországot, ám a nagy utazásra még nem került sor. Sőt a Budapesti Operettszínház honlapja szerint a színésznő nyáron is játszik náluk. Éppen ezért felkerestük Kapócs Zsókát, hogy kifaggassuk terveiről.

Kapócs Zsóka gyorsan megnyugtatott minket, elképzelései nem változtak az elmúlt hónapokban, jövőjét valóban külföldön tervezi. Sőt nemrég egy nyelvfolyamot is elvégzett, hiszen Amerikában tanulni fog, angol nyelven. “Azért nem írtam semmit az utazásomról az elmúlt időben, mert még nem állt teljesen össze a kép, de ígérem, mikor már minden biztos lesz, akkor jelentkezni fogok” – kezdte szűkszavúan Kapócs Zsóka, de még annyit elárult nekünk, a költözés időpontja már közeledik. “Szeptembertől valószínűleg nem leszek itt” – jelentette ki a színésznő, aki bár felmondott az Operettszínházban, neve még mindig szerepel a repertoárban.

Kapócs Zsóka elárulta, mikor költözik Amerikába

“Valóban vannak még kötelezettségeim a színház felé, de én csak egyetlen előadásról tudok” – mondta Zsóka, így felkerestük az Operettszínházat is, hogy tisztázzuk a helyzetet .Az intézménytől azt a választ kaptuk, hogy tudomásuk szerint Kapócs Zsókának májusig tart a szerződése. Annak, hogy júniusi előadások is szerepelnek a neve mellett, az lehet az oka, hogy még nem frissítették a honlapot.

Kapócs Zsóka az elmúlt időben, úgy tűnik, rákapott a nagy változásokra, tavaly külsejével kísérletezett sokat, ezt galériánkban megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top