Sztárok

Csúf igazság – Britney Spears mindenkit átvert

Közel fél évvel ezelőtt piacra dobott fehérnemű-kollekcióját ő maga reklámozta, majd a Women's Health magazinban büszkélkedett bomba alakjával. Most pedig kiderült: az egész óriási kamu.

Az Iggy Azaleával közös klip forgatásán bukott le Britney Spears, és már most borítékolom, hogy az elkészült klipben lapos hasú, bomba nőként fog virítani. Sajnos a valóságot azonban nem lehet photoshopolni. Britney Spears ugyanis egy cseppet sincs olyan bomba formában, mint azt próbálta elhitetni pár hónappal ezelőtt. Az új klipje forgatásán készült paparazzifelvételeken jól látható a kalácshasa, amivel az égvilágon semmi gond, a gond a megmásított valósággal van.

Mert egy nő akkor igazán szép, ha vállalja önmagát.

Csúf igazság - Britney Spears mindenkit átvert

Erre jó példa Mádai Vivien, aki fél évvel szülése után egy fotósorozaton mutatta meg testét a maga valójában – minden fajta utómunka nélkül. A végeredmény pedig gyönyörű. Ahogy Olivia Wilde is szeretett volna pozitív fényben tündökölni azzal, hogy vállalja, szülés után bizony az ő teste sem tökéletes, ám ez csak szóban sikerült: a magazinba fotózott képek ugyanis photoshopoltak, ezt pedig ő maga vallotta be az interjúban.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top