Sztárok

Radics Gigi nagy dobásra készül

Radics Gigi hazatért több hónapos amerikai utazásából, és máris betelt a naptára. Az egykori megasztárost azonban nemcsak fellépésekre hívják, egy titokzatos felkérésről is mesélt nekünk.

“Egy nagy világmárka arca leszek” – mondta sejtelmesen Radics Gigi, akit egy fotózás közben értünk utol, ám ennél többet egyelőre nem árulhatott el nekünk a projektről. További terveiről azonban azonban szívesen mesélt a Nők Lapja Cafénak. “Sok fellépésem és koncertem van, legközelebb a Zsüti 100 G. Dénes György-emlékgálán lépek fel, nyáron pedig az István, a királyban játszom majd Réka szerepét a Királydombon” – számolt be lelkesen Radics Gigi, aki biztosított minket arról, hogy esze ágában sincs Amerikába költözni.

“A pletykákból semmi nem igaz. Majd egyszer szeretnék visszamenni, hiszen csak nagyon kis szeletét láttam Amerikának. De nagyon jó volt hazajönni, a végén már borzasztó honvágyam volt.” Radics Gigi a legemlékezetesebb élményéről is még mindig izgalommal a hangjában számolt be nekünk. “Azt biztos, hogy soha nem felejtem el, amikor énekelhettem Stevie Wondernek. Az egyik hotelben ismertük a klubtulajdonost, aki egyik éjjel felhívott, hogy azonnal öltözzek fel, mert ott van náluk Stevie Wonder. Gyorsan összekaptam magam, leszaladtam és elénekeltem neki Aretha Franklin Respect című számát. Nagyon tetszett neki és nagy tapsot kaptam tőle. Hihetetlen élmény volt!”

Galériánkra kattintva megnézheted, milyen volt Radics Gigi amerikai utazása:

Megnézem
Összes kép (1)

Itt pedig meghallgathatod, melyik dalt énekelte Stevie Wondernek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top