Sztárok

Máris összeköltözött új szerelmével Tatár Csilla

Nemcsak Tatár Csilla, hanem Gönczi Gábor is új életet kezdett, oldalán új párjukkal.

Bár a válókeresetet még csak nemrég adták be, Tatár Csilla és Gönczi Gábor már együtt él új választottjával – írja a Blikk. Az MTVA műsorvezetőjét – aki nemrég fehérneműben mutatta meg magátházassága kudarca nem riasztotta el attól, hogy komolyan tervezzen mással, és alig négy hónappal azután, hogy elköltözött férjétől, máris szorosan összefűzte életét új szerelmével.

Mind a ketten nagyon elfoglaltak, hiszen Csilla kedvese egy nagyvállalat vezető beosztású embere, ő pedig épp most kapott új, rendszeres esti feladatot a Petőfi Tv-n, így tényleg csak akkor tudnak találkozni, ha együtt élnek. Ugyan Csilla hivatalosan még fenntartja az albérletét, de az a lakás már csak raktárnak számít” – értesült a bulvárlap.

Mint a Blikk megtudta, Gönczi Gábor sem él már egyedül egykori közös otthonukban. Új párja állítólag nem sokkal azután költözött be a Budapest környéki családi házba, hogy Tatár Csilla végleg elhagyta azt.

Máris összeköltözött új szerelmével Tatár Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top