Sztárok

VV Cristofel jól fizető felkérést kapott

VV Cristofel szakmát vált. A Való Világ egykori játékosában egy pornómágnás látta meg a lehetőséget – adta hírül a Blikk.

VV Cristofel jelenleg pincérként dolgozik Gian Franco pornóproducer belvárosi éttermében, akivel már megegyezett abban, hogy kipróbálja magát a felnőttfilmes szakmában is. “Huszonöt éve dolgozom a pornós szakmában. Én menedzseltem például a felnőttfilmiparban Henger Évát és Ambrus Mercédeszt is. (…) El tudom képzelni, hogy ő lesz a világhírű Rocco Sifredi méltó utódja. Cristofel jóképű, magas, alkatilag tökéletes, vagyis simán a helyébe léphet, ha tehetséges lesz a műfajban, főként mert őt aztán a kamerák tényleg nem zavarják. Nemsokára castingoljuk, felveszünk vele egy rövid próbafelvételt, ahol kiderül, mit tud” – nyilatkozta VV Cristofel főnöke a Blikknek

A Való Világ egykori játékosa nagyon örül a felkérésnek, hiszen elmondása szerint mindig is vonzotta a felnőttfilmek világa. “Huszonkét évesen miért ne szexelhetnék nyilvánosan? Jobban is keresnék, szóval örömmel vágok bele a pornózásba – mondta lelkesen a lapnak VV Cristofel.

VV Cristofel jól fizető felkérést kapott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top