Sztárok

“Köszönjük, hogy a családod lehettünk” – Paul Walkerre emlékeztek barátai a Halálos iramban 7 premierjén

Keserédes nap volt a Halálos iramban stábja számára a csütörtöki premier. A családként összetartó színészgárda egy időre felfüggesztette a munkálatokat Paul Walker halála után, végül a színész két testvérének bevonásával fejezték be a Halálos iramban hetedik részét. A premier újra feltépte a sebeket, a közösségi oldalakat pedig elárasztották a Paul Walkerre emlékező posztok.

A legmeghatóbb mind közül a színész lányáé, a 16 éves Meadow Walkeré, aki apja sírjánál emlékezett a 2013 novemberében elhunyt, mindössze 40 éves Paul Walkerre.

I miss you dad <3

Posted by Meadow Walker on 2015. március 31.

Paul Walker és lánya a tragédia előtt talált újra egymásra, úgy tervezték, a kislány az anyjától hozzá költözik, hogy még több időt tölthessenek együtt. A balesetet követően Paul Walker két bátyja vállalta, hogy befejezik a filmet a stábbal. Bár a forgatást végigcsinálták, a Halálos iramban 7 premierjére már annál nehezebb szívvel mentek el. “Hogy őszinte legyek, nagyon ideges vagyok a bemutató miatt. Mi is most fogjuk először látni az egész filmet az elejétől a végéig. Tudom, hogy nagyon megindító lesz, de abból, amit eddig láttam és hallottam, biztosan tudom, hogy Paul nagyon büszke lenne az egész produkcióra” – nyilatkozta az E!News-nak a legfiatalabb testvér, Cody.

On set in Abu Dhabi. So thankful Caleb and I were on this roller coaster together.

Posted by Cody Walker on 2015. március 30.

Így emlékezett a stáb egy része:

 A rajongók pedig a Halálos iramban 7 premierje után elárasztották posztjaikkal a Twittert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top