Sztárok

Hujber Ferenc kísérti a halált

Alighogy felépült, máris gőzerővel hajtja magát Hujber Ferenc, ami veszélyeztetheti az egészségét, de ő nem fél a haláltól.

Januárban kétszer kellett újraéleszteni Hujber Ferencet, miután teljesen összeomlott a keringése. kímélnie kellene magát, mégis gőzerővel dolgozik.

“Szükségem van a pénzre természetesen, hiszen családfenntartó vagyok. Az emberek azt hiszik, hogy a népszerű színészek átlagon felül keresnek, de ez legtöbbször nem igaz. A karrierek mögött rengeteg boldogtalanság és hiányérzet van…” – mondta Hujber Ferenc a Blikknek. A színész úgy érzi, most fizikailag és mentálisan is rendben van. Ugyanakkor nem bánja, hogy kétszer is leállt a szíve az év eleji összeomlásakor. “Muszáj volt meghalnom! Egyébként többször voltam már közel az elmúláshoz. Legalább tizenöt olyan balesetem volt, amiben meghalhattam volna. Volt, hogy autó vágta le majdnem a fejemet, vagy 15 méterről zuhantam le egy fáról, és kevés híján eltört a gerincem. Semmi újdonság nem volt abban, hogy januárban megint újraélesztettek. Úgy érzem, még több életem is van, nem használtam ki az összes randevúmat a halállal, akivel amúgy jó barátságban vagyok.”

Hujber Ferenc kísérti a halált

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top