Sztárok

Dobó Kata így tartja magát formában – fotó

Dobó Katára nem jellemző, hogy az edzőteremből osszon meg fotókat, most azonban mégis elárulta, mi a titka szuper alakjának.

Dobó Kata számára nagyon fontos az egészség és a mozgás. Azt eddig is tudtuk róla, hogy nagyon szeret jógázni, de most elárulta, hogy ennek a sportnak egy másik fajtáját is imádja, a BodyArtot. Ráadásul Dobó Kata edzője az egyik legjobb barátnője, akivel már évtizedek óta közel állnak egymáshoz, így egy nagyon jókedvű képpel jelentkeztek a teremből.

Dobó Kata mostanában nagyon vidám fotókat posztol Facebook-oldalán, ez talán nem is véletlen, hiszen nemrég ismét rátalált a szerelem. A színésznő egyik kollégájával, Anger Zsolttal alkot egy párt, akivel jelenleg együtt is dolgoznak az Átrium Film-Színház új előadásán.

Minô véletlen, hogy a bodyART edzôm Zöld Andrea egyben 20 éves barátnôm is. Ez persze nem jelenti azt, hogy kíméletes lenne velem, sôt! ;))) #nomakeup#nohair#lovemylifeOxigén Wellness Naphegy

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Friday, April 3, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top