Sztárok

Ördög Nóra megható üzenetétől még te is elérzékenyülsz

Ördög Nóra nagyon megható bejegyzést osztott meg blogján, amelyben az anyai szeretetről ír. Ha egy nap Mici elolvassa ezt a vallomást, szinte biztos, hogy könnyeket csal majd a szemébe.

Ördög Nóra legfrissebb blogbejegyzése a Kisfelfedezőn elsősorban kislányának, Micinek szól. A kétgyermekes édesanyát a napokban az gondolkoztatta el, milyen formái vannak a szülői szeretetnek, és egyáltalán vannak-e ennek szabályai. “Nem tudom, lehet-e, fontos-e okosan szeretni? Kell-e ezen egyáltalán gondolkodni? Vagy a szeretet az szeretet és kész? Hihetek-e abban, hogy a szeretet mindenható? Hogy megvéd minket minden bajtól? Bízhatok-e abban, hogy a szeretetem védőburka megóvja majd a gyerekeimet attól, hogy kamaszként elkallódjanak? Hogy ha egy szeretetnyelvet beszélünk, akkor kiegyensúlyozott felnőtt válik belőlük, akárhova is sodorja őket az élet? Egyáltalán mitől függ, hogy mi a gyerekeink szeretetnyelve?” – teszi fel magának a kérdéseket Ördög Nóra, amelyek biztos, hogy sok más szülő fejében is megfordulnak.

Ezt pedig a TV2 műsorvezetője egy igazán megható vallomással folytatja: Mici, tudom, hogy tudod. De mégis… Szeretlek azzal, hogy azt mondom napjában 100-szor, hogy “szeretlek”. Szeretlek azzal, hogy szétpuszilgatlak minden alkalommal, ha a kezeim közé kaplak, pedig ez egyre nehezebb és nehezebb feladat. És akkor is, amikor hisztisen visítozol, mert hajat mosunk. De muszáj. (…) Szeretlek, ha kiborulok, ha türelmetlenebb vagyok, ha fáradt vagyok. (…) Szeretlek azzal, ha az ölemben ülsz, és képeket nézegetünk vagy csigákat és virágokat rajzolgatunk végeláthatatlan mennyiségben. Szeretlek azzal, ha táncolgatunk, énekelgetünk, butáskodunk, szőnyegen fekszünk, buborékot fújunk, bár ezt biztosan érted, érzed. De szeretlek azzal is, ha másra hagylak, mert dolgozni megyek vagy valami felnőtt dolgot intézni, pedig küzdök a lelkiismeret-furdalással rendesen” – osztotta meg érzéseit Ördög Nóra, akivel vélhetően sok másik édesanya is egyetért.

Ördög Nóra gyönyörű üzenetet küldött kislányának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top