Sztárok

Soha nem látott, tüneményes családi fotók a szegedi kézisekről – galéria

Továbbjutott a kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged, aminek nemcsak a játékosok, de családjaik is nagyon örülnek. A csapat kapitánya azonban elárulta, volt idő, amikor kislánya azért drukkolt, hogy apukája inkább előbb hazaérjen hozzájuk.

Vadkerti Attila, a szegediek kapitánya tekintélyes szurkolótábort tudhat maga mögött mind a pálya szélén ülők körében, mind otthonában. Felesége, az egykori kosaras Lódi Eszter, valamint a hétéves Luca és a négyéves Regő is szorítanak neki. “Amikor Luca még nagyon pici volt, annyit értett az egészből, hogy ha veszítünk, akkor korábban hazaérek egy tornáról, így annak szurkolt, hogy mielőbb kiessünk” – mondta nevetve a Mol-Pick Szeged játékosa. A kislány mostanra jobban megértette a kézilabda lényegét, bőven akadt rá alkalma is, hogy szokja a hangulatot, hiszen a szülők kéthetes kora óta viszik a meccsekre.

A szegedi kapitány kisfia négyévesen még nem igazán követi a bajnokságok állást, viszont már szívesen “bandázik” a többi játékos gyermekével. “Néha kicsit olyan a lelátó egyik része, mintha a Pál utcai fiúk foglalnák el, csupa rosszcsont gyerek. Szeretek meccs közben rájuk pillantani, mert a család mindig jókedvre derít” – mondta Vadkerti Attila. Ezzel pedig csapattársa, Antonio García Robledo is egyetért.

A spanyol játékos hároméves fia teli van energiával, nem kérdéses, hogy ő is sportolásra termett. “Minden pillanatban izeg-mozog, úgyhogy sürgősen beíratjuk úszni itt, Szegeden, később pedig talán jöhet a kézilabda is” – mondta a Mol-Pick Szeged átlövője, aki azt is elárulta, kisfia számára most az a legfontosabb, hogy megtanuljon magyarul. Bár a sportoló még csak spanyolul hallotta beszélni a gyermeket, az óvónők biztosították, az oviban néha már magyarul is megszólal.

Galériánkban megnézheted, kik várják otthon a Mol-Pick Szeged kéziseit:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top