Sztárok

Gombos Edina megmutatta újszülött fiát – videó

Gombos Edina már hazavihette újszülött gyermekét. Az ötnapos kisfiút pedig most rajongóinak is megmutatta.

Gombos Edina családjában hatalmas az öröm, amiről a TV2 műsorvezetője az Aktívnak mesélt. “Boldogság a köbön. Ezt nem lehet elmondani. Öt napja született meg Matteo, és még mindig úgy érzem, mintha ott lenne a pocakomban, pedig már itt van mellettem. Annyira felfoghatatlan helyzet, kell idő, amíg megszokja az ember, hogy annyi minden változik. De nem lehet elmondani, hogy mekkora öröm és boldogság”kezdte Gombos Edina, aki március 27-én déli 12 óra után 2 perccel hozta világra kisfiát előrehozott császárral. A pici makkegészségesen, 51 centisen és közel 3 kilósan született meg. A család legifjabb tagja Gombos Edina hatéves kislányát, Mirandát is elvarázsolta. “Olvadozva néz rá, a legnagyobb segítségem mindenben. Pelenkát hoz, cumit előkészíti, segít a fürdetésnél, mint egy kis minianyuka, Miri most így működik” – mesélte meghatottan a tévés, aki azt is hozzátette, ő már most látja a hasonlóságot a két gyermek között. “A kisfiam tónusai, haja, szeme színe mind hasonlítanak.”

Bár most nagy az öröm, Gombos Edinának sajnos hamarosan vissza kell mennie a kórházba. Várandóssága során vesekövet találtak nála, ami miatt meg is szenvedte a babavárás utolsó hónapjait. Orvosai most műtéti úton távolítják majd el a veséjében keletkezett lerakódásokat.

A videóra kattintva megnézheted Gombos Edina tündéri kisfiát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top