Sztárok

Erős Antónia bepillantást engedett magánéletébe

Erős Antónia nem az a fajta híresség, aki élete minden pillanatát megosztja az interneten, éppen ezért lepődtünk meg annyira, amikor az RTL Klub híradósa a napokban egy nagyon személyes írást tett közzé közösségi oldalán.

Erős Antóniát nagy meglepetés érte, egy vélhetően internetes átverés áldozata lett, de jó értelemben. Eszerint ugyanis azt lehetett hinni, hogy március végén van a születésnapja, így sok rajongója felköszöntötte. Ám ez téves információ volt, az RTL Klub híradósa októberben ünnepli a születésnapját. Azonban a sok jókívánság elgondolkoztatta Erős Antóniát. “Nem tudom, hogy vagytok vele, de amióta megvannak a gyerekek, nem is jut eszembe, hogy hányadik születésnap következik, mert leginkább az ő szülinapjuk érdekel, meg persze a mindennapjaik. És amíg jól érzem magam a bőrömben, talán nem is érdekes, hogy újra eltelik egy év” – osztotta meg érzéseit Erős Antónia, aki arról is mesélt, hogyan készül a húsvétra gyermekeivel, Matyival és Szonjával. A tévés már elkezdte tervezni a tojásokat, és hozzálátott az ajándékok beszerzéséhez is.

A teljes bejegyzést itt elolvashatod: 

Jó régen írtam, valahogyan elszaladt az idő:-) Most láttam, hogy többen gratuláltak a születésnapomra, amit nagyon köszö…

Posted by Erős Antónia on Monday, March 30, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top