Sztárok

Egy sufniban él Berki Krisztián?

A Bors érdekes dolgokat derített ki Berki Krisztián amerikai lakcímével kapcsolatban. Vajon itt lakik, amikor a tengerentúlon tartózkodik?

Berki Krisztián többször is hangoztatta, hogy neki Amerikában is vannak érdekeltségei. A TV2 Frizbi című műsorában például arról beszélt, hogy neki jelentős vagyona van. “Tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár vagyok. Találtam olyan országot, ahol egyébként is szeretek tartózkodni, van üzleti érdekeltségem, és adózási szempontból is sokkal kedvezőbb. Be vagyok jelentve Amerikában, van vállalkozásom, és ingatlanom is” – nyilatkozta korábban az Éden Hotel műsorvezetője.

A Bors megtalálta azt a címet, amit Berki Krisztián a magyar cégbíróságnak leadott mint tartózkodási helyét. A látvány enyhén szólva nem passzol ahhoz a képhez, amit celeb sugározni próbál magáról. Még egy tisztességes épület sincs a közelben. Úgy tűnik, mintha iparterületen lévő telephely lenne Berki címén, ahol jobbára csak roncsautókat hoznak-visznek.  Ránézésre egy priccs sem fér el benne, de minek is, aludni itt aligha lehet. Az épület ugyanis egy forgalmas út mellett áll, a zaj éjjel-nappal iszonyú – írja a lap. 

Az ingatlanról készült képet megnézheted a Bors weboldalán.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top