Sztárok

VV Fannival elképesztő dolog történt

Nem hittük volna, hogy ez bekövetkezhet, de VV Fanninak állítása szerint megnőtt az önbizalma. Szerencsére az egykori villalakó azt is elárulta nekünk, mitől változott meg az énképe.

VV Fanni mostanában még jobban szereti nézegetni magát a tükörben, mint korábban. A VV7 játékosa a villából való távozás után gyorsan egy plasztikai sebészet felé vette az irányt, hogy feltöltesse a ajkait, az eredménytől pedig teljesen el van ájulva. “Annyira tetszik az új szám, hogy megnőtt tőle az önbizalmam!” – lelkendezett VV Dennis élete szerelme, aki hozzátette, a változás annyira bejött neki, hogy most egy ideig nem is szeretne sebészkés alá feküdni. “Tervem, hogy a melleimet is megcsináltassam, de ahhoz először jobb formában kell lennem, és most annyira elégedett vagyok a külsőmmel, hogy nem is foglalkozom a kebleimmel” – csacsogta a most már tényleg magabiztos VV Fanni.

VV Fannival elképesztő dolog történt

A lány új külseje a VV7-ben megismert szerelmének, Dennisnek is bejön. “A beavatkozás után nagyon fel volt dagadva a szám, akkor nem tetszett neki, de azóta ő is örül a változásnak. Azt mondja, sokkal puhábbnak és teltebbnek érzi a számat, mikor megpuszilom” – tudtuk meg Fannitól, aki szerencsére ennél több hálószobatitkot nem osztott meg velünk (végül is már nagyjából mindent látott az, aki nézte a VV7-et), annyit azonban még hozzátett, egy hónapon belül összeköltöznek Dennisszel. A pár Budapest belvárosában szeretne lakást kivenni, úgyhogy a bulinegyed és az életvitelszerű celebfigyelők felkészülhetnek, a VV7 hírhedt párja biztosan beveszi a szórakozóhelyeket.

VV Fannival elképesztő dolog történt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top