Sztárok

Erős fájdalmak gyötrik Osvárt Andreát

Osvárt Andrea szakemberhez fordult hirtelen fellépő gerincfájdalmai miatt. A probléma keletkezésének valószínűleg lelki okai vannak – írja a Blikk.

Komoly fájdalmak nehezítik meg Osvárt Andrea mindennapjait, de szerencsére tudta, hová forduljon.

“Én lepődtem meg a legjobban, amikor erősen fájni kezdett a derekam, nem értettem, mert évek óta sportolok, jógázok. Egészségesen élek, tehát semmi nem indokolná, hogy ilyen rosszul érezzem magam” – mondta a Blikknek a színésznő a kezelés után, melynek során átmozgatták, stressztől begörcsölt izmait pedig speciális akupunktúrás kezeléssel lazították el. “Azért jöttem vissza erre a klinikára, mert itt egyszer már meggyógyultam. Három éve a térdem fájt, akkor azt két kezeléssel helyretette Marina. Azóta csak benne bízom, és igazam lett, két kezelés után megint enyhül a fájdalom. Legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy valószínűleg a derékproblémám is lelki eredetű, ahogyan korábban a térdfájásom is az volt. Akkor olyan munkám volt, amelyben megalázottnak éreztem magam, azaz jelképesen térdre lettem kényszerítve. Most viszont túlvállaltam magam” – nyilatkozta Osvárt Andrea.

Erős fájdalmak gyötrik Osvárt Andreát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top