A 77 éves Jane Fonda alakjától leesett az állunk – galéria

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Elképesztő fotók jelentek meg a közel nyolcvanéves Jane Fondáról, aki egy beszélgetős műsorban lopta el a show-t fiatalabb kolleginái elől. A színésznő legfrissebb fotóitól biztos, hogy te is ámulatba esel.
Írta: | 2015. 03. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Jane Fonda és kollégái a napokban egy tévéműsor keretében egymást interjúvolták meg. A meghívott hírességek közül Jane Fonda volt a legidősebb, megjelenésével azonban mindenkit lepipált. A színésznő, aki a 70-es években számos fitneszvideót is megjelentetett, még mindig aktívan sportol, ez pedig meg is látszik rajta. Jane Fonda azonban azt sem titkolja, néhány alkalommal kés alá feküdt a tökéletes külső érdekében, szeme alatti karikáit töltette fel, és állkapcsát műttette meg, ráncaihoz viszont nem nyúlt. „Szeretem a mosolyráncaimat” – jelentette ki egy korábbi interjújában.

Ám nem Jane Fonda volt az egyetlen, akitől a közönségnek és a műsor készítőinek leesett az álluk. A felvételen ugyanis megjelent a 65 esztendős Jessica Lange, aki a King Konggal vált ismertté, 2011-ben pedig az American Horror Story című sorozattal tért vissza. Az elmúlt négy évben Jessica Lange hétről hétre ámulatba ejtette a tévénézőket még mindig nagyon vonzó megjelenésével, ám a színésznő nemrég bejelentette, a sorozat ötödik évadában már nem vállal szerepet.

Galériánkra kattintva megnézheted Jane Fonda és Jessica Lange legfrissebb fotóit:

    Olvass tovább

    Hozzászólások  ( 0 )
    blog comments powered by Disqus