Sztárok

Madonna újra hasonlít önmagára – galéria

Nem gondoltuk volna, de Madonna aranyozta be a hétfői napunkat. Az énekesnő arca végre ismét felismerhető és mimikáját is visszanyerte. Nézzétek meg ti is!

Madonna az elmúlt időben azzal hívta fel a figyelmet külsejére, hogy arca – vélhetően a botoxtól – egyre csak püffedt, és egészen eltorzult. Ám szerencsére most úgy tűnik, az énekesnő egy ideje elkerüli a plasztikai sebészek rendelőit és nagyon jól teszi. Madonna vasárnap este Taylor Swifttel lépett fel az iHeartRadio díjátadón Los Angelesben, itt mutatta meg, hogy ismét tud mosolyogni, és már a szeme körüli szarkalábak sem zavarják. Madonna ez alkalommal biztonsági játékot játszott, mivel pár hete egy londoni fellépésén leesett a színpadról, most az előadás nagy részében egy bárszéken ülve énekelt. Szokásához híven most is nagyon kihívó ruhát viselt, Taylor Swifttel összeöltöztek és combfixet húztak az előadáshoz, ami azt is kiemelte, hogy Madonna még mindig szuper formában van.

Galériánkra kattintva megnézheted Madonna és Taylor Swift fellépését

Megnézem
Összes kép (1)

A videóra kattintva pedig megnézheted a két énekesnő előadását:

Éden Hotel: Beus megfejthetetlenül egyszerű. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top