Sztárok

Ilyen feleségre vágyik Vastag Csaba

Egyelőre nem lenne ideje egy gyerekre, de látja maga előtt leendő gyermekei anyját Vastag Csaba – írja a Bors.

Egyes hírek szerint Vastag Csabát foglalkoztatja a családalapítás gondolata, most a Borsnak azt mondta: egy gyerek még nem férne bele az idejébe, de pontosan tudja, milyen feleséget képzel el magának: “Nincsenek hatalmas elvárásaim a nő küllemével kapcsolatban, pontos típust nem tudnék meghatározni. Közhelyes mondás, hogy a külső nem számít. Egy csomó más van egy emberben, amit nem elsőre látsz meg. Szeretem az önálló nőket, akiknek megvan a maguk érdeklődési köre. A főzőtudomány sem fontos, mert szeretek főzni… A takarítás, a rendszeretet viszont alapkövetelmény.”

 

“Egyelőre nem tudnék annyi energiát fordítani egy gyerekre, amennyit megérdemelne, így az apasággal várok. Az pedig, hogy fiú vagy lány érkezik majd hozzám, szinte mindegy. Bár a kislánnyal bajban lennék. Tizennégy sőt tizenkét éves korától járkálnék vele, és hessegetném el mellőle a fiúkat”mondta el a Borsnak az X-Faktor nyertese.

 

Ilyen feleségre vágyik Vastag Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top