Sztárok

Zayn Malik barátnője még Palvin Barbit is lenyomta

Bár a One Direction legidősebb tagja is még csak huszonhárom éves, a srácok már olyan megrázó szakításokon és gyors kapcsolatok vannak túl, amit egy lányregény sem bírna el. A pletykák szerit Zayn Malik a barátnője miatt hagyta el a bandát, így a lányra egy nap alatt ráragasztották a "második Yoko Ono" titulust. Éppen ezért utánajártunk milyen szerelmi drámákon vannak már túl a srácok, akik közelebb vannak az érettségihez, mint az egyetemi diplomához.

Az ultimátum

Még egy nap sem telt azóta, hogy Zayn Malik bejelentette, kiszáll a One Directionból, a rajongók már a barátnőjét, Perrie Edwardst okolják a történek miatt. Az énekes egy hete került kellemetlen helyzetbe, mikor olyan képek jelentek meg róla, melyeken egy ismeretlen lányt ölelget. Így a srácnak nyilvánosan, azaz Twitteren, kellett megnyugtatnia a rajongókat arról, hogy nem csalta meg barátnőjét. Ám pár nappal később hazautazott Ázsiából Nagy-Britanniába és otthagyta a banda világ körüli turnéját, túl sok stresszre hivatkozva. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy bejelentse, a csapatból is kiszáll. A Hollywood Life értesülései szerint ehhez az vezetett, hogy barátnője ultimátumot adott neki, választani kellett a zenekar és őközötte. Zayn Malik pedig úgy tűnik, a hősszerelmesek útja mellett tette le a voksát.

Zayn Malik barátnője még Palvin Barbit is lenyomta

Palvin Barbi “bekavart”

Zayn Malik távozásához hasonló csapás volt a lány rajongók számára, mikor Palvin Barbi felbukkant Niall Horan mellett. Annyi rosszindulatú bejegyzés és komment korábban nem született Palvin Barbiról, mint abban a pár hétben, amikor együtt volt az énekessel. A pár rövid, ám annál tartalmasabb kapcsolatot tudhat magáénak, legalábbis a külföldi pletykalapok szerint. Először 2013 decemberében jöttek össze, két hónappal később már szakítottak is, hogy aztán egy hónap múlva ismét egymás karjaiban kössenek ki. Az egy hónapos szünetben Justin Bieber a magyar modellnek udvarolt, Niall Horan pedig a kanadai tinisztár exével, Selena Gomezzel randizgatott. Nem értem, miért nem készült még ebből szappanopera?

Ezeket a szerelmi drámákat élte túl a One Direction

Újabb strigula Taylor Swift szakítós számai között

Taylor Swift és a One Direction egyes számú szépfiúja Harry Styles 2012-ben kezdtek randizni és egy évig bírták együtt. Állítólag kapcsolatuk egy nagy balhéval kezdődött, mikor kiderült, hogy Harry Styles már az elején megcsalta Taylor Swiftet. Ezen azonban annyira túllendültek, hogy egy darabig ők voltak a legünnepeltebb “tinisztárpár”. Egészen addig, míg Swift rá nem jött, hogy a srác többször is félrelépett, amíg együtt voltak. 2013-ban végül szakítottak, ami kapóra jött a fiatal énekesnőnek, írt néhány dalt 1989 című lemezére a fiúról. Ezek közül az Out of the Woods hatalmas siker lett. Taylor Swift egyébként előszeretettel ír exeinek szóló dalokat, korábban Jake Gyllenhaalt és Taylor Lautnert tisztelte meg ehhez hasonló szerzeményekkel.

A nagy utazás sem ért semmit

Két héttel ezelőttig úgy tűnt, Louis Tomlinson és szerelme, Eleanor Calder boldog párkapcsolatban élnek, mikor váratlanul bejelentették, hogy útjaik szétváltak. A pár négy évig volt együtt, ráadásul Harry Styles hozta őket össze. Ám a banda sikere megmérgezte a tiniszerelmet, Louis Tomlisonról egyre több olyan hír röppent fel, hogy más lányokkal flörtölget, miközben barátnője több ezer kilométerre tőle, Ausztráliában olvasgatta a híreket. Calder végül repülőre szállt, hogy megmentse kapcsolatát, ám ez nem jött össze, a nagy utazás is kevés volt ahhoz, hogy megoldják a problémákat. Pedig nyáron, a srác édesanyjának esküvőjén még vélhetően a saját lagzijukat tervezgették.

I'm really wishing Summer was here already!☀️????-Cassidy

Posted by Eleanor Calder Fans on Monday, February 16, 2015

Szokta-e Kulcsár Edina meztelenül hordani a koronát? Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top