Sztárok

Éden Hotel: nem fogod elhinni hol folytatja Mariann

Az Éden Hotel legfrissebb kiesője, Mariann rezzenéstelen arccal ment be a játékosok közé, és ugyanígy távozott is onnan. Sőt szerepéből még akkor sem sikerült kibillentenünk, mikor megkérdeztük tőle, mi történt köztük Bencével a takaró alatt.

Furcsa ezt mondani, de Mariann volt a TV2-n futó Éden Hotel Buddhája, szinte semmi nem hozta ki a sodrából, és mimikájából sem lehetett semmit kiolvasni az idő alatt, amit bent töltött. “A játék során tényleg felvettem egy pókerarcot, ami miatt a többiek sokszor nem tudtak kiigazodni rajtam. Ezt néha szoktam alkalmazni a való életben is, de nem ez a jellemző rám” – tudtuk meg, miért nem mozgott Mariann arca az Éden Hotelben.

Persze még ennél is kíváncsibbak voltunk arra, szárba szökkent-e szerelem közte és Bence között, hiszen Mariann utolsó bent töltött éjszakáján a takaró alatt kedveskedett a fiúnak. Ám lesújtó választ kaptunk. Bence és köztem érezhető volt a korkülönbség. Ő egy tipikus bulizós 23 éves fiú. A kapcsolatunk érzelemmentes volt. A játékban teljesen megbíztunk egymásban, ezért is alkottunk egy párt a játék eleje óta. Bencének voltak máskor is hasonló nyomulásai, tehát nem gondolom úgy, hogy mi összejöttünk volna” – jelentette ki az Éden Hotel egykori lakója, akinek valószínűleg egészen más elképzelései vannak arról, mit jelent összejönni egy sráccal, mint nekünk.

Éden Hotel: nem fogod elhinni hol folytatja Mariann

Mariann egyébként hamar túltette magát a kiesésen és már a jövőt tervezi – dobpergés –, a lány a továbbiakban műsorvezetőként vagy színésznőként szeretne elhelyezkedni. “Tudom, hogy ehhez nagyon sok mindent meg kellene tanulnom. De túléltem egy taktikai valóságshow-t, tehát nyitott vagyok a lehetőségekre” – nyugtatott meg minket Mariann, hogy ha rajta múlik, nem fog eltűnni a képernyőről.

Mariann és Bence érzelemmentes akciózását a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top