Sztárok

Tisztázatlan körülmények között meghalt a 24 éves énekes

Váratlanul elhunyt Lil’ Chris, a fiatal rockénekes, akit a közönség egy zenei valóságshow-ban ismert meg. Haláláról egyelőre nem derültek ki részletek, ismerősei arra gyanakszanak, hogy depressziójának köze lehetett hozzá.

A 24 éves Lil’ Chris az egyik brit csatorna Rock School című műsorában tűnt fel először 2006-ban. Később saját tévéműsort kapott, és a színészetbe is belekóstolt. A helyi lapok információi szerint halála előtt nagy visszatérését tervezte a zeneiparba. A Daily Mail úgy értesült, a fiatal zenészt otthonában találták holtan, a rendőrség kizárta az idegenkezűség gyanúját. Korábban Lil’ Chirs nyilvánosan tett utalásokat arra, hogy kedélyzavarokkal küzd, múlt évben Twitterén ezt írta: “Remélem, egy nap sikerül kimásznom a depresszióból.”

A fiatal énekes halála a zenészszakmát is megrázta. A Kiss frontembere, Gene Simmons egy bejegyzésben emlékezett meg róla. “Sajnálattal tudatom, hogy Lil Chirs, a Gene Simmons Rocksuli tanonca elhunyt. Nagyon szerettük őt, nyugodjék békében” – írta Twitterén a rocklegenda.

Lil Chirs legismertebb dalát itt meghallgathatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top