Sztárok

Fésűs Nelly kislányától te is el fogsz olvadni! – videó

Fésűs Nelly kedd reggel az RTL Klub vendége volt, és a stúdióba öt hónapos kislányát is magával vitte. Miközben mi Elza Zorkában gyönyörködtünk, a színésznő meglepő dolgokat árult el magánéletéről.

Tavaly októberben született meg Fésűs Nelly második gyermeke, Elza Zorka, aki fiatal kora ellenére, már megszokta a kamerákat. A kislány először a Hal a tortánban szerepelt januárban, most pedig az RTL Klub reggeli műsorába látogatott el édesanyjával. Fésűs Nelly a kislányt nagy rózsaszín szoknyába öltöztette, fejére pedig egy pántot rakott, az összhatás így annyira elképesztően cuki lett, hogy először nem is tudunk másra figyelni, csak Elza Zorkára. Arra azonban már mi is felkaptuk a fejünket, mikor Fésűs Nelly elárulta egyik nagy szívfájdalmát, hogy szerelme, Vajtó Lajos nem szeretné feleségül venni. “Kizárt dolog, hogy összeházasodunk. Én állandóan szorgalmazom, de süket fülekre találok. Mindig terel, és a kislányunkra mutatva ezt mondja: kell ennél nagyobb kapocs kettőnk között?” – mesélte a szomorkás mosollyal az arcán a színésznő.

A videóra kattintva te is megnézheted Fésűs Nelly tüneményes kislányát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top