Sztárok

A nap, amikor Berki Krisztián már tőlünk is pénzt akart

Régen tényleg minden jobb volt. Mikor még Berki Krisztián nem akarta teste, lelke és szelleme minden darabját áruba bocsátani. Az Éden Hotel műsorvezetőjétől új tetoválásával kapcsolatban szerettünk volna érdeklődni, ám válasza még nálunk is kiverte a biztosítékot.

Úgy tűnik, Berki Krisztiánnak nem volt elég a többmilliós gázsi, amit az Éden Hotellel keresett, nem is beszélve arról, amit a TV2-nél kap műsorvezetőként. Így Berki Krisztián minden lehetőséget megragad arra, hogy még jobban felduzzassza nem kicsi pénztárcáját. Az Éden Hotel házigazdája a napokban új tetoválást csináltatott, amiről egy sejtelmes képet és szöveget osztott meg: “életem egyik meghatározó mondata” – ezzel keltette fel a kíváncsiságunkat Berki, így meg is kerestük, hogy árulja el nekünk a nagy titkot. Ám Berki egy rövid válasszal hajtott el minket: “Megfelelő készpénzért cserébe szívesen megmutatom és beszélek is róla” – reagálta a magát a csillagos “A” listás sztárok közé soroló celeb. Hát így nem tudtuk meg, hogy mit ábrázol Berki Krisztián új tetoválása, de azért nagyon reméljük, hogy emiatt nem kell összehúznia a nadrágszíjat, mert azt nem vennénk a lelkünkre.

Így viszont csak a találgatás maradt számunkra azzal kapcsolatban, mit varratott magára Berki. Talán “az Édenben bármi megtörténhet” mantrája került fel a karjára? Esetleg az Éden Hotel szabályzata, amiről az első adásban azt mondta: “a szabályok egyszerűek, mint én?” Vagy a számlaszámát karcoltatta bele a bőrébe? Nézzétek meg a képet, és tippeljetek ti is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top