Sztárok

Éden Hotel: az új lány bizarr szenvedélye mindenkit kiborít – galéria

Hétfő este végre beköltözik az Éden Hotelbe Beus, aki már a műsor indulása előtt hírnevet szerzett magának azzal, hogy verekedés miatt kizárták a játékból. Ám a lány nemcsak agresszív viselkedésével és szilikonmelleivel borzolja fel a kedélyeket, hanem a bőröndje tartalmával is.

VV Cristofel egykori szerelme, Beus megjelenése nagyon felkavarja az Éden Hotel lakóinak életét. A lány, akit még Berki Krisztiánnal is hírbe hoztak, teljesen sokkolja a többieket, mikor kipakolja a csomagját és ijesztően sok plüssállat kerül elő belőle. A TV2 luxusrealityjének új szereplője ugyanis rajong a szőrös figurákért, nélkülük létezni sem bír, ezért még Costa Ricára is magával vitte őket. Azonban Beus nemcsak nézegetni szereti állatait, hanem anyai ösztöneit is kiéli rajtuk, simogatja őket és gagyog hozzájuk. Ezzel pedig – teljesen érhető módon – mindenkit kikészít a környezetében. Mindemellett az már eltörpül, hogy bemutatkozásánál kijelenti, tavalyi érettségije óta semmit nem csinál, hiszen pihen, a jövőjére nézve pedig legjobban azt várja, hogy megünnepelhesse megműttetett mellei első születésnapját. Erre olyannyira készül, hogy a számára piros betűs napot elnevezte “ciciévfordulónak”.

Galériánkra kattintva megnézheted Beus és a plüssök beköltözését:

Megnézem
Összes kép (1)

Mila Kunis és Ashton Kutcher összeházasodtak. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top