Sztárok

Végleg lezárta a múltat Dobó Kata

Dobó Kata végleg lezárta a múltat, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy elköltözött a volt párjával, Gulyás Leventével közösen bérelt lakásból – írja a Blikk.

Bár Dobó Kata és Gulyás levente útjai már novemberben szétváltak, voltak még köztük elvarratlan szálak. A kislányuk, Szofi mellett a közösen bérelt lakásuk is összekötötte őket. A Blikk információi szerint ez már nincs így, nemrégiben felmondták a budapesti otthont.

“Kata és Levente a legnagyobb egyetértésben intézte a szakítással kapcsolatos dolgokat és azt, hogy ki mit visz magával. Felmondták az albérletüket, és végképp új életet kezdtek” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő személy, aki szerint Dobó Kata visszaköltözött abba a budai lakásba, amit korábban örökölt. A lap továbbá arról is értesült, hogy Gulyás Levente is egy fővárosi lakásba költözött, mivel továbbra is részt kíván venni kislánya nevelésében.

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Dobó Kata elköltözött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top