Sztárok

Kiss Ramónát elcsúfították – fotó

Kiss Ramóna meglepő és még annál is viccesebb képet posztolt a Facebook-oldalán. Így még soha nem láttuk a Barátok közt színésznőjét.

Kiss Ramóna egyik kedvenc hobbija, hogy a Barátok közt színfalai mögül oszt meg jópofa fotókat. Ez a hét sem maradt Kiss Ramóna-féle vicceskedés nélkül, csütörtökön egy foghíjas fotóval robbantotta a humorbombát. Szerencsére közelebbről megnézve jól látszik, hogy Rami és egyik segítőkész kollégája bohóckodtak és feketítették be a színésznő fogát a kép kedvéért, aminek a hangulatát csak tetézi Kiss Ramóna arckifejezése. “A fodrászommal csináltuk a képet. Mindig nagyon jó a hangulat a forgatási szünetekben, sokszor bolondozunk, így született ez a fotó is. Szerintem nagyon fontos, hogy az embernek legyen öniróniája, és nem muszáj mindig csak a szépet megmutatni. Úgy gondolom, hogy a szépség önmagában unalmas” mondta tőle megszokott vidám hangon Kiss Ramóna, akinek legfrissebb fotója minket is megnevettetett.

Ördög Nórának saját édesanyja sem hitt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top