Sztárok

Károly hercegé a nap vicces videója

Hibátlan felvétel készült Károly hercegről, aki jelenleg Washingtonban tesz eleget hivatalos kötelezettségeinek. Garantáljuk, hogy a legfrissebb róla készült videótól neked is mosolyra húzódik a szád.

Károly hercegnek van humorérzéke. A brit trónörökös megengedte a Telegraph stábjának, hogy videóra vegyék, hogyan bowlingozik. Károly herceg egy amerikai veteránok számára fenntartott otthonban mutatta meg, hogy ehhez a sporthoz sokkal kevésbé ért, mint a lovaspólóhoz, ami viszont nagy szenvedélye. Károly herceg feleségével, Kamillával utazott a tengerentúlra négynapos látogatásra. A pár elsősorban oktatási és kulturális intézményeket keres fel az utazás során, csütörtökön pedig Barack Obama elnökkel találkoztak. Ez utóbbi nagyon jó hangulatban telt. “Az amerikaiak jobban szeretik a brit királyi családot, mint a saját politikusaikat” – mondta nevetve Obama Károly hercegnek.

A nap videóját itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top