Sztárok

Jennifer Lopez énekelt, a ruhája pedig önálló életre kelt – videó

Nem hiába Amerika a show-biznisz őshazája. Tudják, mitől döglik a légy! Most éppen Jennifer Lopeztől, vagyis inkább fellépőruhájától, ami egyenesen ellopta a show-t mindenki elől. Az American Idol készítői olyat műveltek, amit még soha nem láttál!

Az American Idol legújabb versenyetapjában a régi-új zsűritag, Jennifer Lopez is színpadra állt, ám ezúttal kevésbé a hangjával, mind inkább kinézetével kápráztatta el a közönséget. Tudjuk, hogy a 45 éves énekesnő szépen énekel és pont. A dicséret ezúttal inkább azokat a munkatársakat, kreatív ötletgazdákat illeti, akik kitalálták és megálmodták J.Lo fellépőruháját. Ugyanis egy több méter sugarú, hófehér ruhában állt a színpadra, ami önmagában még nem nagy szám, ám egyszer csak különböző fényeffekteket és a Végre otthon! című animációs film (ennek a mesének a betétdalát adta elő az énekesnő) néhány jelenetét is rávetítették a királylányruhák legkirálylányabbikára. Jennifer Lopez ruhája felülnézetből így élő mozivászonként szolgált. Egyszerűen zseniális!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top