Sztárok

Hamarosan kiderül, ki lesz Gesztesi Károly utódja

Mint arról korábban beszámoltunk, a TV2 hirtelen megvált Gesztesi Károlytól. A színész mellett családja, barátai és kollégái is kiállnak, miközben a tévécsatorna már a jövőt tervezi.

A Jóban Rosszbannál már gondolkoznak azon, ki legyen Gesztesi Károly utódja . Hamarosan bejelentjük, kivel forgatjuk le Füredi karakterének utolsó jeleneteit” – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Mivel Gesztesi Károly karakterét kiírják a sorozatból, az új színésznek nagyjából két hétre kell beugrania.

Gesztesi Károly távozása, színésztársait és barátai is meglepte. Liptai Claudia is megszólalt az ügyben, védelmébe vette volt férjét. “Karcsi most nehezebb időszakot él meg, de mi mind mellette vagyunk. Számíthat a gyerekeire, a családjára. Mindig is legendásan csodás apa volt, és ez ad majd neki erőt most is. Néhány hete maga fordult orvoshoz, és aki valaha próbált már leszokni cigarettáról, kávéról vagy alkoholról, azpontosan tudja, milyen akarat és elszántság kell ehhez” – jelentette ki határozottan a Borsnak a TV2 műsorvezetője.

Bánfalvy Ágnes pedig egy közleményben állt ki kollégája mellett. “Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadásunkat. Holnap este például a Stefánia Palotában adjuk elő, a sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi” – írta a színésznő.

Gesztesi Károly utódját nehéz lesz megtalálni

Shakira babáját Piquéről klónozták. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top