Sztárok

Debreczeni Zita és Gianni: “Tényleg egy pár vagyunk!”

Debreczeni Zita és Gianni csütörtök este egy női magazin díjátadóján jelentek meg együtt. A fotós most elmondta nekünk az igazat arról, mi van köztük.

Néhány hónappal ezelőtt indult el a szóbeszéd, hogy Debreczeni Zita és Gianni egy párt alkotnak, ám erről eddig egyikük sem nyilatkozott. “Azért mentünk együtt a díjátadóra, hogy véget vessünk a találgatásoknak. Tényleg együtt vagyunk, azóta, hogy először felreppentek a pletykák” – árulta el nekünk Debreczeni Zita, aki azonban ennél többet nem szeretett volna mondani magánéletéről. Munkájáról azonban annál szívesebben mesélt nekünk. “Most a fotózás tölti ki minden időmet. Sokat dolgozom hétköznap és hétvégén is, hamarosan pedig egy gyerek témájú könyv is megjelenik a képeimmel” – mesélte lelkesen Debreczeni Zita, aki nem titkolja, hogy nemcsak szereti a gyerekeket, de vágyik is az anyaságra. Mi nagyon szurkolunk neki, hogy esetleg Gianniban megtalálja a biztos partnert.

Fotó: Debreczeni Zita Facebook oldala
 
Szokatlan fotó a híres magyar testvérpárról. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top