Sztárok

Bradley Cooper újra szabad préda

Nők ezrei törhettek ki ujjongásban a mai legfrissebb sztárszakításról szóló hír hallatán, Bradley Cooper ugyanis újra szingli lett. Ez a fordulat pedig felébresztette a bennem szunnyadó kerítőt.

Bradley Cooper és 22 éves modell barátnője, Suki Waterhouse kapcsolata nagyon ígéretesen indult. A pár két éve találkozott először és szinte megismerkedésük pillanatától elválaszthatatlanok voltak. Éppen ezért mindenkit meglepetésként ért, hogy a napokban szakítottak. “Bradley családja nagyon megszerette Sukit, ami pedig még ennél is fontosabb, hogy még Suki édesanyja is áldását adta a kapcsolatra” – nyilatkozta a Daily Mailnek egyik közeli barátjuk, aki szintén nem érti, miért került sor a szakításra. Bradley Cooper és Suki elválása pedig még meglepőbb annak fényében, hogy múlt hónapban még arról szóltak a hírek, a pár közös otthont keres.

Bradley Cooper jelenleg egy színházi előadásra készül, és közben már forgatja új közös filmjét Jennifer Lawrence-szel. Bár nagyon sajnálom, hogy a színész kapcsolata Sukival így alakult, bevallom most ismét feléledt bennem a remény, hogy egyszer Lawernce-t és Coopert egy párként ünnepelhessük.

A pár december végén még ilyen boldognak tűnt
A pár december végén még ilyen boldognak tűnt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top