Sztárok

Több tízmillió forintot bukott Frei Tamás

Kedden délután csődöt jelentett hazánk egyik legnépszerűbb könyvkiadója, az Ul­pius-ház, ez pedig több sztárírót is negatívan érint.

A kiadóhoz rengeteg celeb szerző és jó nevű író tartozik, többek között Frei Tamás, Kelemen Anna, Keresztes Ildikó, Szepesi Nikolett, Steiner Kristóf és Fábián Janka. Ráadásul ez a cég adta ki A szürke ötven árnyalata sikersorozatot is.

“Hatalmas a bizonytalanság, senki nem tudja, mi lesz most. Hivatalosan nem tudok mondani semmit, mert bennünket sem tájékoztattak, csak sodródunk az árral. Nem számítottunk erre, abban reménykedünk, hogy a csőd nem lesz teljes” – mondta az Ulpius-ház egyik vezetője, aki nem tagadta,  vannak kifizetetlen szerzői a kiadónak.

A Bors a szerzők közül Kelemen Annát érte utol, akinek tavaly év végén jelent meg a botránykönyve a kiadónál. “Nagyon csalódtam. A volt ügy­vezető óriási csaló, aki a szemembe hazudott. Van egy szerződés a kezemben, és mindent megteszek, hogy megkapjam a pénzem. Van olyan jogorvoslat, ami engem véd. Szerintem előbb-utóbb megkapjuk a gá­zsinkat, és megnyugtat, hogy tudom, a volt ügyvezető is megkapja majd a büntetését”mondta Kelemen Anna.

A lap információi szerint Frei Tamás vesztette a legtöbbet, több tízmilliós, de akár százmilliós tartozásról is szó lehet.

Több tízmillió forintot bukott Frei Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top