Sztárok

Kínos helyzetbe került Hajós András

Bár a szerződést még nem írta alá Hajós András, mégis a nevével reklámoztak egy rendezvényt.

Zsüti, azaz G. Dénes György Kossuth-díjas zeneszerző, dalszövegíró, költő emlékére rendeznek gálát áprilisban, ide hívták meg Hajós Andrást, aki szóban a műsorvezetést is elvállalta, de ekkor még nem voltak tisztázottak a körülmények. Azóta kiderült, hogy a rendezvényről tévéfelvétel is készül majd, Hajós Andrásnak pedig szerződése van a TV2-vel, más csatornán nem szerepelhet a beleegyezésük nélkül.

“Tetszett az ötlet, Zsüti fantasztikus művészember volt. A szervezéssel viszont vannak a bajok. Ez egy szakma, pénzről, szerződésről, tervekről és kötelezettségekről szakembereknek kell tárgyalniuk, nem olyan jóindulatú zenészeknek és hülyéknek, mint például én magam vagyok. Ez nem a Teleki téri piac, hogy szóban megkérdeznek, én igent mondok, és máris kint van a nevem a plakátokon! – mondja Hajós András a Borsnak. – Alá sem írtam még a szerződést, és miután a gálát felveszik, és az MTVA a nyáron a műsorára is tűzi, nem is tehettem volna a TV2 engedélye nélkül. Mindezt tudattam a szervezőkkel is… Természetesen szeretném, ha a megállapodás létrejönne és ott lehetnék a gálán, de meglévő szerződést emiatt nem fogok megszegni. Az nem elfogadható, hogy benne hagyják a nevem a sajtóanyagban, amit aztán egy tollal áthúznak...” – nyilatkozta Hajós András.

Kínos helyzetbe került Hajós András

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top