Sztárok

Ryan Gosling unalmas beszámolóját egy spontán lánykérés dobta fel – videó

Nem, nem a színész jegyezte el végre gyermeke anyját, Eva Mendest, bár ő is ott volt az ominózus esetnél. Ryan Gosling és színészgárdája első rendezésének, a Lost River című filmnek a népszerűsítésére érkezett Texasba, ahol egy végeláthatatlanul hosszú, a közönséggel folytatott kissé unalmas párbeszéd keretében mesélt a filmről a rendezővé avanzsált színész. Amikor hirtelen...

…a közönség egyik tagja magához ragadta a szót. “Szerintem a filmed nagyszerű, de most egy kicsit eltérnék a tárgytól és szeretném megkérdezni a barátnőmet, aki már 11 éve velem van, hogy hozzám jönne-e?” – tette fel a nagy kérdést a sorok között ülő egyik hölgy vendég, mire nemcsak Ryan Goslingnak, de mindenkinek elkerekedett a szeme. A színész gyorsan odapattant és átadta a mikrofont a bátor rajongójának, hogy a lánykérés további részét már az összes összegyűlt hallhassa.

A lánykérés 11:46-nál kezdődik.

Nem Ryan Gosling az első híresség, aki valamilyen formában segédkezett lánykérésnél. Justin Timberlake és Beyoncé például koncertjeik közben adták át a főszerepet néhány percre a házasulandó feleknek, míg vannak, akik igazán jó fej módon vállalkoznak arra, hogy egészen nem mindennapi módon vegyenek részt a nagy kérdés feltételében. Ilyen volt például az a lánykérés, amelyben Zach Braff segédkezett, de John Stamos is belement, hogy rajongója emlékezetes módon tudja megkérni kedvese kezét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top