Sztárok

10 sztár, aki képtelen megöregedni

Bár a világsztárok közül sokan a botoxot hívják segítségül fiatalságuk látszatának fenntartására, vannak, akik génjeiknek köszönhetően egy percet sem öregedtek az elmúlt tíz évben – legalábbis a BuzzFeed által összeszedett kortalan arcok ezt sugallják. Nem tudom száz százalékig biztosra mondani, hogy a tízes listán nincs olyan, aki ne élt volna sebészi rásegítéssel, de például Meryl Streep ráncai egyszerűen a jó génekről árulkodnak.

Avril Lavigne

Az énekesnő még ma is úgy néz ki, mint amikor 16 évesen bedeszkázott a köztudatba Complicated című dalával.

Beyoncé

Nála nem merném kijelenteni, hogy nem érte még tűszúrás az arcát – vagy amivel megvádolták, hogy kifehéríttette bőrét, amit ez a fotópár is erősít -, de az tény, hogy Beyoncé sem sokat változott az elmúlt 12 évben.

Elijah Wood

Az örök kisfiú. Szegénynek eme tulajdonsága valahol áldás és átok is egyben, hisz kölyökképe miatt mindig fiatalnak fog kinézni, ám szakmájában talán éppen ezért fogják elkerülni a fontosabb szerepek.

Halle Berry

Az Oscar-díjas Halle Berry-ről az elmúlt években leginkább csak lesifotók készültek, gyermekei születése óta inkább a családjának él, mint a színészetnek. Mindenesetre az elmúlt tíz év az ő arcán sem hagyott nyomot, pedig Halle Berry magánéleti zűrjeitől jó darabig hangos volt a sajtó.

Julianne Moore

Az 54 éves Julianne Moore is simán letagadhatna tíz évet korából. Az a néhány szarkalába szemeinél pedig még szexibbé is teszi.

Jay Z

Ha már Beyoncé nem öregszik, akkor férjének sem szabad. Jay Z arca férfiasabb lett ugyan, de róla sem mondanánk meg, hogy a két kép között 11 év telt el.

Jared Leto

Elijah után a másik örök kölyökképű színész, akinek a szakálla azért néhány évet dobott a korán, gyönyörű szemei azonban mit sem változtak.

Kate Winslet

11 évvel ezelőtti önmagához képest már egy sokkal komolyabb nő tekint vissza ránk a fotókról, ám arcán szinte nyoma sincs az eltelt éveknek.

Meryl Streep

Az én első számú kedvencem Meryl Streep, aki fiatal korában ugyanolyan gyönyörű volt, mint most 65 évesen. Az elmúlt 11 évben pedig egy cseppet sem változott.

Will Smith

 Az 1998-as fotó éppen akkor készült, amikor mozisztárként berobbant a köztudatba A Függetlenség Napjával. Will Smith karrierje azóta rengeteget, ő maga viszont alig valamit változott.

 via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top