Sztárok

Harry hercegnek élete egyik legnehezebb döntését kellett meghoznia

Harry herceg élete hamarosan nagy fordulatot vesz. Vilmos herceg öccse elhatározta, júniustól új kihívások elé szeretne nézni.

Harry herceg tíz év szolgálat után, júniusban leszerel a hadseregtől, döntését pedig az egyik legnehezebb elhatározásnak nevezte, ami eddig valaha meg kellett hoznia. A harmincéves Harry herceg a döntést azzal indokolja, hogy szeretné más területen is kipróbálni magát. “Hálás vagyok a sorsnak, hogy az elmúlt évek alatt csodálatos emberekkel dolgozhattam együtt, és igazi kihívásokkal találkozhattam a munkám során. A tapasztalatok, amiket ebben a tíz évben szereztem, egy életre velem maradnak” – áll Harry herceg hivatalos közleményében.

Vilmos öccse a nyár folyamán minél több önkéntes munkát szeretne elvállalni. Harry herceg szenvedélyes természetvédő, így leszerelése után Afrikába utazik majd, hogy segítse az ottani szakemberek munkáját, és tanuljon arról, hogyan óvják a helyiek növény- és állatvilágukat. Augusztustól pedig harc során megsérült katonáknak segít majd a felépülésben és abban, hogy megkönnyítse számukra a visszatérést a civil életbe. Ez a munka nem áll távol a hercegtől, tavaly hadirokkantak számára alapított paralimpiához hasonló sportversenyt, az Invictus Gamest.

Galériánkban megnézheted az Invictus Games rögbimeccsét, amelyen Harry herceg is kerekes székbe ült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top