Sztárok

Angelina Jolie-t és Brad Pittet szokatlan pillanatban fotózták

Közel tíz év együttélés után is lángol a szerelem Angelina Jolie és Brad Pitt között. A sztárpár a napokban olyat tett, amit nyilvánosan nagyon ritkán szokott.

Angelina Jolie és Brad Pitt soha nem voltak az a pár, akik úton-útfélen bizonygatják szerelmüket, és állandóan csókolgatják egymást. Éppen ezért nagy esemény, hogy egy fotósnak sikerült mégis épp egy ilyen meghitt pillanatban lencsevégre kapnia őket. Angelina Jolie és férje két gyermekük focimeccsén voltak, a lelátón pedig összebújtak és megcsókolták egymást. Természetesen a gyerekekről sem feledkeztek meg, a romantikázás után mindketten a pálya kerítéséhez mentek, hogy onnan szurkoljanak a tízéves Zaharának és a nyolcesztendős Shilohnak.

Brad Pitt és Angelina Jolie mindketten rengeteget dolgoznak, ám a közelmúltban végre együtt forgathatták a By The Sea című mozit. A pár 2005-ben ismerkedett meg a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, azóta nem szerepeltek egy filmben.

A szokatlanul bensőséges fotókért kattints a Daily Mail oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top